Home / Bronckhorst / Inzameling papier Bronckhorst niet meer voor clubs

Inzameling papier Bronckhorst niet meer voor clubs

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst stopt met de inzameling van oud papier door verenigingen en scholen. Door het gebruik van de minicontainers in combinatie met de inzet van een zijlader, zijn er in de toekomst geen vrijwilligers meer nodig voor de papierinzameling. De contracten die verenigingen en scholen momenteel met de gemeente hebben, lopen eind dit jaar af, maar worden nog met één jaar verlengd, tot 31 december 2012. Daarna vervalt voor hen de papierinzameling en dus ook de vergoeding die zij ontvangen. De gemeente kijkt of deze clubs op andere manier kunnen worden ingezet voor een vergoeding, zoals nu al gebeurt bij de jaarlijkse compostactie. In het najaar wil men met de clubs en verenigingen in gesprek over de toekomst.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.