Home / Dieren / Bromfietser lichtgewond na val

Bromfietser lichtgewond na val

DIEREN – Een 53-jarige bromfietser uit Didam is dinsdagavond lichtgewond geraakt na een val op de Doesburgerdijk in Dieren. De man moest rond negen uur hevig remmen om een aanrijding te voorkomen met een auto, bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Dieren. De automobiliste was vanaf de Doesburgerdijk de Lagestraat ingereden en had daarbij kennelijk de bromfietser, die over dezelfde weg rechtdoor wilde, kennelijk over het hoofd gezien. Beiden partijen hadden elkaar echter niet geraakt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.