Home / Doesburg / Maartensmaaltijd drukker dan ooit

Maartensmaaltijd drukker dan ooit

DOESBURG – De Maartensmaaltijd in Doesburg is wijd en zijd bekend en veel mensen komen dan ook ieder jaar terug om de veldsoep, brood en meloen te proeven die in de Martinikerk uitgereikt wordt. Enne… Gratis eten smaakt natuurlijk nog lekkerder! De combinatie met de Hanzedag blijkt een goede zet, want rond het middaguur stond er een lange rij voor de kerk en moest er een poosje gewacht worden voor er weer een paar stoelen vrij kwamen om te eten. Intussen kon men genieten van de optredens. Op het Marktplein werd een curiosamarkt gehouden waar door menigeen nog leuke en net missende verzamelobjecten gevonden werden – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.