Bistro La Boucherie genomineerd voor Fijnste Frans Restaurant

DOESBURG – Bistro La Boucherie in Doesburg is één van de tien genomineerden voor de titel ‘Fijnste Franse Restaurant’. Die contest wordt georganiseerd door het bekende tijdschrift ‘Leven in Frankrijk’. De jury bestaat uit sterrenchef Angélique Schmeinck, recensent en fijnproever Karel Bagijn en hoofdredacteur Jo Simons van Leven in Frankrijk.


Alleen al het feit dat La Boucherie is opgenomen in de lijst gerenommeerde restaurant is een opsteker van jewelste. Lezers en klanten kunnen vervolgens stemmen op hun favoriet.
De organisatie schrijft over de wedstrijd: ‘Leven in Frankrijk zoekt de beste Franse bistrots, brasseries en andere adressen in Nederland, met die typische Franse sfeer, waar je fantastisch, écht Frans eet. Wij zijn niet op zoek naar Franse topzaken met Michelinsterren, maar juist naar die bijzondere adressen voor een avondje (L)even in Frankrijk.’
Deelt u de mening dat Bistro La Coucherie aan de Boekholtstraat 1 in Doesburg aan die doelstelling voldoet, dan is het mogelijk te stemmen op de website: www.leveninfrankrijk.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.