Succesvolle resultaten Hafa-examens Musica Allegra

REGIO – In het hoofdgebouw van Stichting Musica Allegra in Dieren werden 18 juni de jaarlijkse HaFa-examens gehouden voor leden van muziekverenigingen in de regio die hun muzikale opleiding volgen bij docenten van Musica Allegra.
De HaFa-opleiding van Musica Allegra is een landelijk erkende opleiding door de Stichting Certificering Kunstredactie en Amateurkunst en wordt uitgevoerd onder auspiciën van de Kunstfactor, het sectorinstituut voor de amateurkunst.

Van de Gelreband Dieren is Anouk Pellen op de Bugel A geslaagd, van de March & Showband Rheden is geslaagd Rutger Kruithof op Bariton A, van Sempre Crescendo Laag-Soeren Job de Beurs op Klarinet A, bij Unisono Velp Laura van Zanten op Kalrinet C, bij Harmonieorkest Brummen iris Keurhorst op de dwarsfluit B, Sanne Uiterweerd op klarinet C, Imre Boersman op de hoorn A, Joren Erens op de hoorn A, Melle Dooper op de hoorn A, Egbert Wijgman op de euphonium en Wendi van Rheenen op de trompet B en bij La Fraternité Rhienderen Axel van der Sluis op klarinet A en Inge van de Sluis op klarinet A.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.