Home / Dieren / Prijzen loterij Gazelle Nieuwland

Prijzen loterij Gazelle Nieuwland

DIEREN – De drie prijzen horend bij de loterij van de Dierense voetbalvereniging Gazelle Nieuwland zijn woensdag 15 juni uitgereikt. Peter Lehmann uit Oosterbeek won de elektrische fiets van Gazelle, Peter Reinders uit Dieren ontving de LCD-televisie en de damesfiets was voor Diana Wielhouwer, ook uit Dieren. De prijzen werden uitgereikt in de Gazelle rijwielfabriek. Koninklijke Gazelle, hoofdsponsor van Gazelle Nieuwland, stelde beide fietsen beschikbaar. De LCD-televisie kon worden weggeven dankzij een financiële bijdrage van Expert Dieren. De loterij werd georganiseerd in verband met het 35-jarig jubileum van Gazelle Nieuwland. De opbrengst wordt besteed aan een nieuwe verwarmingsinstallatie in het kleedkamergebouw. Op de foto (van Ton Vaessen): de prijswinnaars, geflankeerd door jubileumcommissielid Henk Aalbers (links) en Dick Beumer van Gazelle.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.