Prijzen loterij Gazelle Nieuwland

DIEREN – De drie prijzen horend bij de loterij van de Dierense voetbalvereniging Gazelle Nieuwland zijn woensdag 15 juni uitgereikt. Peter Lehmann uit Oosterbeek won de elektrische fiets van Gazelle, Peter Reinders uit Dieren ontving de LCD-televisie en de damesfiets was voor Diana Wielhouwer, ook uit Dieren. De prijzen werden uitgereikt in de Gazelle rijwielfabriek. Koninklijke Gazelle, hoofdsponsor van Gazelle Nieuwland, stelde beide fietsen beschikbaar. De LCD-televisie kon worden weggeven dankzij een financiële bijdrage van Expert Dieren. De loterij werd georganiseerd in verband met het 35-jarig jubileum van Gazelle Nieuwland. De opbrengst wordt besteed aan een nieuwe verwarmingsinstallatie in het kleedkamergebouw. Op de foto (van Ton Vaessen): de prijswinnaars, geflankeerd door jubileumcommissielid Henk Aalbers (links) en Dick Beumer van Gazelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.