Home / Dieren / Snuffelen bij Gelreband

Snuffelen bij Gelreband

DIEREN – De jeugd van de Gelreband in Dieren brengt inmiddels al een mooi stukje muziek en met regelmaat treden ze op. Daar hoort natuurlijk een uniform bij en hoewel de broeken en schoenen er al zijn, wordt nu gespaard voor de jasjes. De opbrengst van de rommelmarkt, zaterdag bij het clubhuis aan de Imboslaan in Dieren, is voor die kledij bestemd. Wat dat betreft is het dan ook jammer dat de opbrengst van vorig jaar niet gehaald kon worden. Het weer zat zaterdag tegen, er waren minder kramen en ook het aanbod aan spullen was iets minder dan vorige keren. Toch kan de jeugd van de Gelreband een mooi bedrag tegemoet zien en komen de fraaie uniformjasjes steeds meer in zicht. Op 24 september is er op de zelfde locatie een zogenaamde particulieren-rommelmarkt – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.