Home / Tonden / Tuinentoer Tonden en omstreken

Tuinentoer Tonden en omstreken

TONDEN – Zeven inwoners van Tonden en Empe openen zondag 26 juni weer hun tuinen; een onderdeel van het jaarlijkse activiteitenprogramma van clubhuis De Sterre in Tonden. De tuineneigenaren en hun tuinen vormen een dwarsdoorsnede van Tonden en Empe. De adressen die meedoen zijn Voorsterweg 145 – 149 in Tonden en 161 en 172 in Empe, Haarweg 11 in Tonden, Plagweg 9 in Empe, Brederietweg in Empe en Breestraat 7 – 7a in Empe. Een ieder is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom.
 

Lees ook

Tonden geniet

TONDEN – Met de uitnodiging van het komisch gezelschap Herman in een Bakje Geitenkwark hoopte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.