Home / Laag-Keppel / Tóch drukke Keppelse kunstmarkt

Tóch drukke Keppelse kunstmarkt

LAAG-KEPPEL – Zondagmorgen was het écht heel slecht weer, maar na de middag, toen de kunstmarkt in Laag-Keppel begon, klaarde het op. Veel mensen wisten dan ook de weg te vinden naar de Dorpsstraat en het kasteel. Een enorme hoeveelheid kunstenaars hadden hun mooiste ontwerpen tentoon gesteld en het was een ware lust deze allemaal te bekijken. Op het terrein van het kasteel werden optredens gegeven en daar liepen velen in middeleeuwse kleding, zodat het net een sprookje leek met op de achtergrond het kasteel. Op de wei was er voor de kinderen ook veel te doen want ze konden leuke figuurtje verven, figuurzagen en broodbakken boven een vuurtje – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.