Home / Doesburg / Bennie Peters 25 jaar Meulenvelder

Bennie Peters 25 jaar Meulenvelder

DOESBURG – Na afloop van de Hanzedag kwamen de Meulenvelders bij elkaar in het Meulenhuus om even na te praten over het optreden maar ook om een van hun leden in het zonnetje te zetten. Bennie Peters is maar liefst 25 jaar lid van de Meulenvelders en uit handen van voorzitter Vree ontving hij een mooi speldje waarop een klompje gezet was en een fraaie bos bloemen. Buiten het dansen zet Bennie zich ook in voor tal van activiteiten van de Meulenvelders – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.