Home / Dieren / Aanhouding voor mishandeling na vechtpartij twee vrouwen

Aanhouding voor mishandeling na vechtpartij twee vrouwen

DIEREN – Na een ruzie op straat tussen twee vrouwen in Dieren heeft de politie maandag een 34-jarige vrouw uit die plaats aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw zou een 21-jarige plaatsgenote hardhandig aan de haren hebben getrokken en over straat gesleurd.

 

De twee bleken elkaar te kennen. In het voorbijgaan zou de 34-jarige volgens het slachtoffer haar middelvinger hebben opgestoken. Toen ze daar vervolgens verhaal over wilde halen zou de 34-jarige het slachtoffer te lijf zijn gegaan. De twee zouden al eerder ruzie hebben gehad, aldus het slachtoffer. Volgens de 34-jarige zou het slachtoffer juist haar hebben aangevallen waarop ze zich verweerd had. De 34-jarige is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.