Home / Doesburg / Schapen in Doesburg gedood door loslopende hond

Schapen in Doesburg gedood door loslopende hond

DOESBURG – In een weiland aan de Bingerdenseweg in Doesburg zijn in de vroege ochtenduren van dinsdag 21 juni een viertal schapen doodgebeten door een loslopende hond. De hond is door de politie gevangen.

Een passant waarschuwde rond half zes in de ochtend de politie, nadat gezien was dat er in de wei een aantal schapen kennelijk levenloos op de grond lag. Bij aankomst troffen agenten vier dode schapen aan die kennelijk waren gebeten. Een aantal andere schapen had verwondingen opgelopen. Twee ervan moesten door een dierenarts uit hun leiden worden verlost. In het weiland hadden agenten ook een hond aangetroffen en gevangen. De politie doet nog onderzoek naar de eigenaar van het dier.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.