Home / Dieren / Trainers Dierensche Boys gecertificeerd

Trainers Dierensche Boys gecertificeerd

DIEREN – Liefst 14 jeugdtrainers van VV Dierensche Boys hebben hun certificaat als officieel Jeugdtrainer behaald. De cursus werd gegeven door Ben Gerritsen, docent KNVB afd. Oost

Tijdens de cursus hebben de cursisten met veel enthousiasme en inzet laten zien dat zij de jeugdafdeling van de club op een hoger nivo willen brengen. Middels deze cursus konden de F t/m A-trainers inzicht verkrijgen in de materie van het jeugdvoetbal. Hierbij kwamen verschillende facetten van het voetbalspel aan bod. Het jeugdkader van Dierensche Boys ziet deze cursus als een aanzet tot verdere opleidingen, zodat onze jeugdtrainers de kinderen beter en op een nog professionelere wijze kunnen begeleiden. Daarnaast zal met ingang van het komende seizoen een groot deel van de jeugdopleiding voetbalstof gaan hanteren, die gebaseerd is op de jeugdvoetbalopleiding van een betaald voetbalorganisatie. De oefenstof zal ondersteunt worden door Edward Sturing, voorheen speler van De Graafschap, Vitesse en het Nederlands Elftal. Sturing is tevens hoofd jeugdopleidingen geweest van PSV en Vitesse.

Gezien de cursussen, de samenwerking met Edward Sturing en voetbalschool DVTS ’09, is Dierensche Boys duidelijk met een toekomstvisie bezig die zijn vruchten zeker zal gaan afwerpen.

Erik Peters, tel.: 06-10620783 of: Berry Haverkamp, tel.: 06-57580172
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.