Home / Dieren / Trainersstaf selectie Dierensche Boys compleet

Trainersstaf selectie Dierensche Boys compleet

DIEREN – Nadat al eerder hoofdtrainer Gerrit Goossens en assistent trainer Jasper Budel hun contract met Dierensche Boys voor één jaar verlengd hadden, zijn in de afgelopen periode de andere functies ook ingevuld. Voor de 2e selectie is Louis Versteegh aangetrokken, die nu trainer is van het 2e elftal van Kilder. Daarvoor is Louis geruime tijd trainer geweest bij Gazelle Nieuwland en in een ver verleden als eens eerder als jeugdtrainer bij de Boys werkzaam geweest. Marcel Zaaijer zal ook aankomend seizoen de keeperstrainer zijn van de selectie en van de talentvolle juniorenkeepers. De verzorging van de selectie is ook in het nieuwe seizoen in handen van Guus Cohen, die daarbij ondersteund wordt door Inge Sipkens van ‘Fysiotherapie Het Centrum’.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.