Duivenwedvluchten

REGIO – Een geweldig weekend voor deze regio met maar liefst twee liefhebbers op teletekst. De midfondvlucht Naneuil le Haudouin werd gewonnen door W.G.M. ten Dolle van de Luchtbode Doesburg met de zoon van de Olympiade duif Olympic Blue. Niet alleen eerste in de kring maar zelfs een plaats op teletekst. De snelste van de overnachtvlucht St. Vincent was de Comb. Bisselink uit van Velp-Zuid Velp ook zij stonden op teletekst vermeld.

Uitslagen:
Naneuil le Haudouin: Luchtbode Doesburg: 1. W.G.M. ten Dolle, 2,4. F. Hermans, 3. W. Verhey, 5. Th. Modderkolk. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. Welgraven, 2. V. Brinkhorst, 3. G. Corbeek, 4. J. van Minkelen, 5. A.J. Verheul. Velp-Zuid Velp: 1.J.C. Kok, 2. B. Danen, 3. A. Hogeweg, 4,5. M. van der Velden. P.V. Rheden Rheden: 1. C.van Huenen-Jansen, 2. H. Dijkhuizen, 3. G.J. Liet. Zwaluw Rheden: 1. G. Zonnenberg, 2,4. G. Hillebrink, 3,5. P.L. Bruysten. Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 2: J. Onstenk; 3. Comb Nijmeijer-Wezenberg; 4. Comb Geerdink-Wienk; 5. R. Yanar.
St. Vincent: Luchtbode Doesburg: 1. H.J. Berends, 2,5. J. van Halteren, 3. A.H. Schuijling, 4. E. Liet. Velp-Zuid Velp: 1,3,4. Comb.Bisseling, 2. J.C. Kok, 5. B. Coenraadts. Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 2: A. van Ark.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.