Home / Doesburg / Moeder trouwt zoon

Moeder trouwt zoon

DOESBURG – Afgelopen vrijdag vond er op het stadhuis in Doesburg wel een heel speciaal huwelijk plaats. Ina Timmer, trouw ambtenaar van de gemeente Doesburg, sloot het huwelijk van haar zoon Remco en schoondochter Loes. In de raadszaal waren alle familieleden van de bruid en bruidegom bij elkaar om dit mee te maken. Echter naast de bruidegom zat alleen Arie als vader want moeder Ina stond achter de desk om het huwelijk van haar zoon en schoondochter te voltrekken. Een uniek huwelijk want hoe vaak zou het maar voorkomen dat een moeder of vader de eigen kinderen kan trouwen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.