Home / Eerbeek / Eerbeekse Boys nemen afscheid van aanvoerder Ziens

Eerbeekse Boys nemen afscheid van aanvoerder Ziens

EERBEEK – Na 12,5 jaar trouwe dienst in de hoofdmacht van de Eerbeekse Boys, nam Dennis Ziens onlangs afscheid van zijn rol als aanvoerder. Speciaal hiervoor werd een afscheidswedstrijd gehouden op sportpark de Veldkant. Een elftal met oud-spelers nam het op tegen de huidige selectie. Tijdens de eerste helft maakte Captain Ziens nog deel uit van het huidige eerste elftal. Na de rust wisselde hij van tenue en voegde zich bij de voormalig eerste elftalspelers. Met een penalty in de slotfase redde Ziens nog de eer van het gelegenheidselftal, dat met 3-1 verloor. Als aandenken van zijn voetbalcarrière bij de Boys kreeg Dennis een foto van de huidige selectie. Voor zijn vrouw Bianca was er een grote bos bloemen. Door het vele publiek en de aansluitende bierbingo zat de kantine na de wedstrijd goed vol en bleef het nog lang gezellig.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.