Kinderij steunt fietsende vader

DIEREN – Met de kreet “opgeven is geen optie” hebben op 9 juni ruim 4.300 deelnemers de beroemde Alpe d’Huez bedwongen. De deelnemers hebben hiermee ruim 20 miljoen euro opgehaald voor kankeronderzoek.

Jarno Eggink, vader van twee kinderen van Kindercentrum De Triangel in Dieren, heeft met zijn inspanning een mooi bedrag bij elkaar gefietst. Dit bedrag is nog verhoogd door Kindercentrum De Triangel van Kinderij.

Alpe d’HuZes wordt jaarlijks georganiseerd door KWF Kankerbestrijding en is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander. Jarno Eggink is ook met volle overtuiging deze uitdaging aangegaan en heeft de 9de juni zes maal de Alpentop beklommen. De vader van Maud en Suus heeft hiermee in totaal 194,40 euro opgehaald bij ouders en personeel van kindercentrum De Triangel. Namens Kinderij heeft gebiedsmanager Margriet Dane dit verdubbeld, zodat Jarno bij die sponsor 388,80 opgehaald heeft voor onderzoek naar kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.