Home / Eerbeek / Viertal de Veluwezoom wint opnieuw

Viertal de Veluwezoom wint opnieuw

EERBEEK – Op vrijdag 11 juni werd in Zupthen een viertalcompetitie verreden. Het ponyviertal van HSV de Veluwezoom deed hier net als vorig jaar aan mee. Afgelopen jaar veroverde het viertal van deze vereniging het kringkampioenschap en ook dit jaar reden zij niet onverdienstelijk.
Het viertal, bestaande uit Bente Mulder, Bibi Sturing, Lisa Tervoort, Montana Hillebrend en Fleur Louwe (reserve) startte in de klasse M met Dora te Bokkel als commandante. Nog niet eerder reden deze amazones in deze samenstelling mee in deze klasse. Samen wisten ze echter het hoogste puntenaantal van zowel de paarden- als de ponyviertallen bij elkaar te rijden, namelijk 172 punten. Een prachtig resultaat en een mooie motivatie om hard door te oefenen voor de Gelderse Kampioenschappen, waar zij in augustus zullen starten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.