16-Jarige Brummenaar onder invloed aangereden

DIEREN – Op de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren is zondag kort na middernacht een 16-jarige fietser uit Brummen aangereden door een auto. De jongen was onder invloed van alcohol en is uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond kwart over twaalf, toen de Brummenaar vermoedelijk zonder licht door roodlicht reed en de Burgemeester de Bruinstraat overstak. Een 52-jarige automobiliste uit Warnsveld, die voor het verkeerslicht had staan wachten en bij groen licht optrok werd verrast door de fietsende Brummenaar en kon een aanrijding niet meer voorkomen. In het ziekenhuis kon op het eerste gezicht geen letsel worden geconstateerd bij de Brummenaar. Wel is bloed afgenomen voor een bloedproef. De jongen is ook voor observatie een nacht opgenomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de fietser.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.