Home / Doesburg / Bedreigingen bij burenruzie: Doesburger aangehouden

Bedreigingen bij burenruzie: Doesburger aangehouden

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft in de nacht van zondag op maandag een 38-jarige inwoner van die stad aangehouden wegens bedreiging. De man zou ’s nachts rond twee uur zijn 39-jarige buurvrouw hebben wakker geschreeuwd en haar en haar huisgenoten met de dood hebben bedreigd. Ook zou hij gedreigd hebben haar huis in brand te steken. De vrouw waarschuwde de politie, die de Doesburger thuis aantrof. De man verzette zich tegen zijn arrestatie maar kon worden overmeesterd. De twee buren zouden al langer in onmin met elkaar leven.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.