Home / Bronkhorst / Wat maak ie Noe bestaat 60 jaar

Wat maak ie Noe bestaat 60 jaar

BRUMMEN – De gemengde kegelclub wat Maak Ie Noe viert dit jaar zijn zestigjarig bestaan. Het was op 14 juni 1951dat Lenie Doornink, Roel Timmer en Abel Reitsma de club oprichtten. Opvallend genoeg is Doornink nog steeds actief lid van de club. Iedere donderdagavond gooit zij nog trouw haar balletje.
Op dit moment telt Wat Maak Ie Noe dertien leden, waarvan er elf actief kegelen. Om het jubileum te vieren, verbleven de clubleden van 14 tot 15 juni in het in Zuid-Limburg gelegen kasteel Ter Worm. In de schitterende ambiance werden de vriendschapsbanden tussen de leden nog nauwer aangehaald. Terug in Brummen wachtte een lunch in Concordia, het stamlokaal van de club en ook de plek waar het zestig jaar geleden allemaal begon.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.