Voordrachten Mooi Gelderland

REGIO – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen nodigt een ieder uit kandidaten voor te dragen voor de Mooi Gelderland Prijs. In aanmerking komen vrijwilligers (organisaties) die concrete, inspirerende resultaten hebben behaald op het gebied van bescherming, beheer of educatie van natuur en cultuur.

Aan de prijs is een geldbedrag van 1000 euro verbonden en de winnaar krijgt een oorkonde en een bronzen sculptuur. Op 8 oktober vindt de uitreiking plaats tijdens de jaarlijkse begunstigervergadering.
Men kan tot 1 augustus inzendingen versturen naar Jury Mooi Gelderland prijs, Postbus 7005, 6801 HA Arnhem. Voorzie de voordracht van naam, adres, beroep of werkkring en een motivatie met beschrijving van gedane activiteiten inclusief beeldmateriaal, krantenknipsels en dergelijke.

www.mooigelderland.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.