Home / Bronkhorst / HOB sluit het jaar af

HOB sluit het jaar af

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen (HOB) sluit het muziekjaar af met een openbare les in de laatste week voor de schoolvakantie. Ouders, opa’s en oma’s, toekomstige leerlingen en andere belangstellenden zijn van harte welkom deze lessen bij te wonen. Na de vakantie, in september, gaan de muzieklessen weer van start. Er wordt lesgegeven op onder andere blokfluit, klarinet, trombone, euphonium en trompet.
Na de herfstvakantie start men met een nieuw project; in tien lessen wil men de kinderen kennis laten maken met het harmonieorkest en hen laten ervaren en beleven hoe leuk het is om samen muziek te maken. Het accent ligt voornamelijk op het samen muziek maken. Mee informatie bij Aline Korf, e-mail. aline.korff@kpnmail.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.