Actiedag ondernemers Eerbeek

EERBEEK (business & shopping) – Op 25 juni organiseren, Dierenspeciaalzaak Jadivo, Colors@home van Oort, Schotpoort Shell, Car4all en de Pretgigant, een spectaculaire actiedag. Bij de Pretgigant zijn alle springkussens en attracties te bekijken en zelf uit te proberen. Ook de nieuwe attractie Stokken Vangen is te bewonderen.
Een ieder die deze dag bij Schotpoort Shell tankt, krijgt een kortingsbon van 2,50 euro (dat is de kassabon) en deze bon is in te leveren bij autowascentrum Bubbels. Bij Car4all worden demonstraties gegeven die laten zien hoe een auto er, na een professionele poetsbeurt, weer als nieuw uitziet. Ook maakt men kans op een gratis poetsbeurt van de auto.
Bij Clolors@home van Oort geven ze allerlei informatie over het gebruik van binnen- en buitenverf. Alle kleuren zijn mogelijk en maak het compleet met bijpssend behang en vloerbedekking.
Bij dierenspeciaalzaak Jadivo kan men altijd terecht voor een deskundig advies. Nieuwe producten worden gepresenteerd en er zijn vele aanbiedingen. Honden kunnen gewogen worden en maken daarmee kans op gratis vijftien kilo Proplan hondenvoeding of win een cadeaubon van 25 euro door het raden van het aantal Pedigree koekjes.
U steunt daarmee tegelijk een goed doel.
Daarnaast maakt men kans op het winnen van één van de drie fotoreportages. Een half uur lang maakt een fotografe foto’s van alles wat u al eens vastgelegd wilden hebben. Één foto krijgt men in een mooie lijst mee naar huis. Kinderen die springen op één van de springkussens, die op 25 juni uitgestald staan, trekken na het springen een lot uit de grabbelton. Er is altijd prijs, maar er is maar één hoofdprijs; de professionele fotoreportage. Volwassenen kunnen de fotopuzzel in de Regiobode oplossen, om kans te maken op de overige 2 professionele fotoreportage`s.
De oplossing kan men inleveren bij één van de deelnemende winkels
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.