Home / Doesburg / EHBO diploma groep 5 De Ark

EHBO diploma groep 5 De Ark

DOESBURG – De 23 leerlingen van groep 5 van juf Everdien Berendsen van de Oecumenische Basisschool De Ark locatie Beinum behaalden eind mei allemaal hun diploma EHBO-Junior. Wat zijn zij trots, samen met meester Gee (Gerard) en de beide stagiaires van groep-5, tonen ze trots hun diploma: Tessa Aalderink, Espen Arends, Richalia Bechan, Jesse Bergervoet, Jason Egbertzen, Eva Egelmeers, Emma van Etten, Nick van Goor, Rick Hartevelt, Femke Kamperman, Imke Kluin, Sebastiaan Kool, Floor Lammerée, Annabel Langerak, Mila Nusselder, Denzel Pangemanann, Florian Schuster, Daan van Til, Lavenia Trentelman, Emiel Visser, Silvan van Vliet, Isabelle Vrossink en Esmee de Wilde.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.