Nieuwe sjabrakken

BRUMMEN – Het zestal van RV en PC de IJsselruiters uit Brummen wordt dit jaar gesponsord door ABM-Adviesgroep. Twee jaar geleden besloten zij al het viertal te voorzien van nieuwe sjabrakken, nu is het zestal aan de beurt. Tijdens de eerste wedstrijd in Zutphen zijn de sjabrakken overhandigd door de heer Sanderse. De familie Sanderse is uitgebreid in de bloemen gezet, waarna het zestal met nieuwe sjabrakken aan de wedstrijd deel kon nemen. En niet zonder resultaat, want de IJsselruiters namen de eerste prijs in ontvangst met maar liefst 164 punten. Ook het viertal zette een goede prestatie neer en werd derde met 149 punten. Een goede voorbereiding op de Gelderse Kampioenschappen, die op 6, 12 en 13 augustus worden gehouden in Brummen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.