Home / Eerbeek / Atletiekloop over 3, 6 en 9 kilometer tijdens Kanaalfeest

Atletiekloop over 3, 6 en 9 kilometer tijdens Kanaalfeest

EERBEEK – Atletiekvereniging AV Gelre uit Dieren organiseren in het kader van de Brummense Kanaalfeesten, een loop over de afstanden 3, 6 en 9 kilometer. De organisatie verwacht zondag 26 juni enige honderden deelnemers.

De routes gaan door het prachtige gebied van het Rhienderense Veld, het Leusveld, De Smaalhorst, de Kaniestraat, de Hallse Hul en via het Jaagpad, naar de finish bij de Brummensebrug.

De eerste start is om 12.30 uur op de Knoevenoordstraat (inschrijving op het podiumterrein bij de Brummensebrug vanaf 11.45. uur). Kleedgelegenheid is bij de Brugkabouter aan het Kanaal. Deze atletiekloop staat in het kader van de Roparun, die geld inzamelt voor zorg aan mensen met kanker. Roparun is een estafetteloop van 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Hun motto is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’ De afgelopen negentien edities is al meer dan veertig miljoen euro opgehaald voor zorg aan mensen met kanker. AV Gelre hoopt met deze mooie natuurloop tijdens de Kanaalfeesten op 26 juni veel geld binnen te halen om Roparun te steunen. Een speaker in gepaste en bijzondere kledij ondersteund hier het een en ander.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.