Home / Hoog-Keppel / Burgers bezorgd over exploitatie Hessenhal in Hoog-Keppel

Burgers bezorgd over exploitatie Hessenhal in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Naar aanleiding de commissievergadering van 12 juni en een gezamenlijke bijeenkomst van dorpsbelangenorganisaties en gebruikers, hebben B en W van Bronckhorst besloten de gebruikers van de Hessenhal en stichting Zonnewater vier maanden de tijd te geven om gezamenlijk te komen tot een voorstel voor exploitatie en beheer van de Hessenhal.

De gemeente Bronckhorst en de stichting Zonnewater zijn al enige tijd in gesprek over samenvoeging van het Hessenbad, de Hessenhal en zorgbad Zonnewater. Inmiddels zijn beide partijen tot elkaar gekomen en besloot het college de exploitatie en het beheer van het Hessenbad en de Hessenhal over te dragen aan stichting Zonnewater, wanneer de gemeenteraad hiermee instemt. Ook de gebouwen worden verkocht aan de stichting.

Tijdens deze bijeenkomsten spraken de dorpsbelangenorganisaties en gebruikers van de Hessenhal hun zorg uit over de continuïteit van de sporthal. De gemeenteraad neemt tijdens de vergadering van 23 juni een besluit over de overdracht van Hessenbad en -hal. De gebruikers en stichting Zonnewater krijgen nu vier maanden de tijd om gezamenlijk te komen met een voorstel voor exploitatie en beheer. Wanneer zij niet tot overeenstemming komen, dan zal de raad haar besluit opnieuw overwegen.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.