Home / Eerbeek / Vaders verrast met attentie

Vaders verrast met attentie

EERBEEK – Zaterdag werden winkelende vaders verrast met een attentie. Deze werd aangeboden door de OVE en georganiseerd door de activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers.
Dames van de Dwarsliggers trokken, opvallend gekleed, over de winkelpleinen in het dorp en boden vaders met het oog op Vaderdag, een attentie aan namens de actieve Ondernemers Vereniging Eerbeek. “Het waren vooral de mannelijke vakantiegangers die we verrast hebben”, aldus één van de dames. “De reacties waren louter positief: Goh, wat een leuk initiatief! En; wat geweldig! Ja, dan doen we het met veel plezier!” En dat de tekst op de attentie: ‘Eerbeek Bruist’ ook klopt, blijkt wel uit het feit dat zaterdag 2 juli alweer een volgende activiteit gepland staat. Er staat dan een Draaimolen op het Stuyvenburgplein, waarin kinderen een gratis ritje kunnen maken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.