zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeEerbeekVaders verrast met attentie

Vaders verrast met attentie

EERBEEK – Zaterdag werden winkelende vaders verrast met een attentie. Deze werd aangeboden door de OVE en georganiseerd door de activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers.
Dames van de Dwarsliggers trokken, opvallend gekleed, over de winkelpleinen in het dorp en boden vaders met het oog op Vaderdag, een attentie aan namens de actieve Ondernemers Vereniging Eerbeek. “Het waren vooral de mannelijke vakantiegangers die we verrast hebben”, aldus één van de dames. “De reacties waren louter positief: Goh, wat een leuk initiatief! En; wat geweldig! Ja, dan doen we het met veel plezier!” En dat de tekst op de attentie: ‘Eerbeek Bruist’ ook klopt, blijkt wel uit het feit dat zaterdag 2 juli alweer een volgende activiteit gepland staat. Er staat dan een Draaimolen op het Stuyvenburgplein, waarin kinderen een gratis ritje kunnen maken.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215247_Voorlezen.jpg

Voorlezen bij Ons Raadhuis

VELP - Het voorleesteam van Jansen & de Feijter leest vanaf vrijdag 26 november elke vrijdag voor bij Ons Raadhuis in Velp. Tussen 11.15 en 12.15 uur wordt steeds verder gelezen in het boek Het geluk van de wolf van Paolo Cognetti, net zolang tot het uit is. Aan het

0215241_Kaars.jpg

Oecumenische vespers: Verhalen van Hoop

DOESBURG - Vanuit de oecumenische samenwerking in de regio Doesburg zijn er ook dit jaar in de tijd van advent weer vespers op de vrijdagavond in de kleine kerken. Steeds zijn er twee voorgangers die de viering samen voorbereiden. Advent is een tijd van wachten en verwachten. Van uitzien naar

0215207_Film_-Pixabay.jpg

Kinderfilm Buurman & Buurman

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont zaterdag 27 november een film over Buurman & Buurman voor de jongste filmliefhebbers. Deze begint om 14.00 uur en als er veel belangstelling is, volgt er om 15.30 uur nog een voorstelling. De twee buurmannen zorgen weer voor veel chaos storten zich vol overgave in

0214612_Nadenken.jpg

Bijeenkomsten ‘Wat houdt mij bezig’

VELP - In Ons Raadhuis in Velp gaat donderdag 2 december een serie bijeenkomsten van start onder de noemer 'Wat houdt mij bezig'. Dit traject is geschikt voor mensen die veel nadenken en piekeren en zich bezighouden met vragen over de toekomst, hoe het leven eruit ziet als zij alleen

0215391_duplo.jpg

Kinderkleding- en speelgoedbank in Doesburg

DOESBURG - SP Doesburg is samen met speeltuin Kindervreugd een kinderkleding- en speelgoedbank gestart. Nicole Hammink van de Doesburgse SP hoopt dat vraag en aanbod op het gebied van kinderkleding en speelgoed elkaar vinden via dit nieuwe initiatief. "Kinderen groeien razendsnel uit hun kleren, waardoor het soms niet meer bij

0214720_Foi_Foi.jpg

Foi,foi: De rotdeure

Heel wat mensen leggen graag un kaartjen. Ut is ook un leuk tiedverdrief. Gezellig en ie kunt meestal nog wat bieproaten. Soms kan ut wel is late wörden as ut spannend is. En a’j dan thuus komp en ie d’r niet in kunt, dan he’j de pest d’r wel flink