Vaders verrast met attentie

EERBEEK – Zaterdag werden winkelende vaders verrast met een attentie. Deze werd aangeboden door de OVE en georganiseerd door de activiteitencommissie van Carnavalsvereniging De Dwarsliggers.
Dames van de Dwarsliggers trokken, opvallend gekleed, over de winkelpleinen in het dorp en boden vaders met het oog op Vaderdag, een attentie aan namens de actieve Ondernemers Vereniging Eerbeek. “Het waren vooral de mannelijke vakantiegangers die we verrast hebben”, aldus één van de dames. “De reacties waren louter positief: Goh, wat een leuk initiatief! En; wat geweldig! Ja, dan doen we het met veel plezier!” En dat de tekst op de attentie: ‘Eerbeek Bruist’ ook klopt, blijkt wel uit het feit dat zaterdag 2 juli alweer een volgende activiteit gepland staat. Er staat dan een Draaimolen op het Stuyvenburgplein, waarin kinderen een gratis ritje kunnen maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.