Home / Rheden / Verenigingscheidsrechter

Verenigingscheidsrechter

Thomas Ottevanger heeft onlangs zijn diploma verenigingsscheidsrechter behaald. Thomas is zeventien jaar oud en speelt in de A1 van korfbalvereniging Rheko. Hij is anderhalf jaar geleden begonnen met de theorie en het fluiten van jeugdwedstrijden. In november behaalde hij al zijn diploma jeugdscheidsrechter. In mei deed hij examen in Wageningen, bij de junioren tweede klasse. In de toekomst wil Thomas ook graag de zaalfinale gaan fluiten, maar hij wil zeker zelf ook actief blijven korfballen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.