Home / Dieren / Kampioen penalty schieten

Kampioen penalty schieten

DIEREN – Na een zwaar toernooi in Zevenaar, stond Youri Nieuwenburg later die dag weer paraat bij Piet Curré’s Penalty Bokaal bij Gazelle Nieuwland in Dieren. Ondanks dat de vermoeidheid toe begon te slaan, had Youri toch nog een vaste voet om meerdere malen in het doel te scoren en zo in de finale te komen van de F-jes en deze ook nog eens te winnen.
Aan het eind van de middag moest Youri in de finale staan tegen Daniël, de winnaar van de E-tjes. Na een spannende strijd wist Youri zijn tegenstander Daniel te verslaan en onder veel belangstelling mocht hij de beker en de wisselbeker ontvangen uit handen van Piet Curré.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.