Home / Bronkhorst / Punten voor merries IJsselruiters

Punten voor merries IJsselruiters

BRUMMEN – Jan Wensink en Marloes Went, beiden bestuurslid van RV en PC de IJsselruiters in Brummen, hebben mooie resultaten behaald op de stamboekkeuring van het Koninklijk Warmbloedpaarden Stamboek Nederland. De keuring werd gehouden in de manege in Brummen. De door Jan Mensink gefokte driejarige merries Dreamer en Dolonia kregen beide het predicaat ‘ster’ en een uitnodiging voor de centrale keuring. Dreamer was één van de toppers van de dag, zij kreeg maar liefst 90 punten voor techniek en vermogen. Zefanja, de zevenjarige schimmelmerrie van Marloes Went, werd eveneens ster-verklaard en mag naar de centrale keuring. Zij is gefokt door dierenarts J.A. Smak en de heer R.J. Stegging.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.