Home / Eerbeek / Kleedjesmarkt op de Kanaalfeesten

Kleedjesmarkt op de Kanaalfeesten

EERBEEK – Tijdens de Kanaalfeesten op zondag 26 juni, wordt er voor de kinderen van de lagere scholen in de gemeente Brummen, naast ander vertier, ook een gratis kleedjesmarkt georganiseerd. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de Jumbo-winkels in Eerbeek en Brummen.
De Kanaalweg tussen de Brummense- en Hallsebrug in Eerbeek leent zich hier uitstekend voor. Naast ruimte voor standhouders, muziek en andere (kanaal)attracties is er een speciaal deel vrijgehouden voor de Kleedjesmarkt. De markt begint om 12.00 uur. Het einde van het feest is om 19.00 uur.
Belangstellende standhouders voor de markt kunnen zich laten informeren via Nathalie Boerdam: yumbaevents@gmail.com. Gemeentelijke verenigingen en clubs kunnen deelnemen met een flinke korting op de huurprijs van een kraam. Voor de Kleedjesmarkt (altijd een succes!) kunnen de Brummense schoolkinderen vanaf 1 juni gratis kaartjes afhalen bij de Jumbo vestigingen in Brummen en Eerbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.