Home / Dieren / Beach Volleybaltoernooi op strand speeltuin Dieren

Beach Volleybaltoernooi op strand speeltuin Dieren

DIEREN – Na een succesvol verlopen volleybaltoernooi vorig jaar, wordt dit jaar wederom een beach volleybaltoernooi gehouden door de beach-afdeling van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle. Op 25 juni is het zover in de Dierense Speeltuin.

De Dierense volleybalvereniging heeft het afgelopen jaar samen met de Dierense Speeltuin Vereniging een prachtig beachcomplex weten te realiseren. Samen met de hoofdsponsors voor het beachvollybal Jan Willem Eikenaar Assurantiën en Auto van Oort, is de ijsbaan van de speeltuin in de zomer omgetoverd tot een zomers zandstrand. Groter kan het contrast haast niet zijn.
Op zaterdag 25 juni zal het jaarlijkse volleybaltoernooi worden gespeeld. Sponsor van dit evenement is Boesveld hypotheken uit Dieren. Beachvolleyballers zijn van harte uitgenodigd mee te doen. Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen? Wederom krijgen belangstellenden de unieke kans om deze sport in Dieren te kunnen beoefenen. Het toernooi wordt gehouden op het terrein van de Dierense Speeltuin Vereniging aan de Rode Kruislaan 1 in Dieren. De heren spelen maar in 1 klasse (2 tegen 2) en voor de dames is er een hoge- (2 speelsters) en lage klasse (3 speelsters). Aanmelden kan tot uiterlijk 24 juni via een e-mail aan e.ginkel3@chello.nl.

De kosten bedragen 5,- per speler, te voldoen op de wedstrijddag. Vergeet bij aanmelding ook vooral niet de naam van het team te vermelden. Het toernooi start om 10.00 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.