Home / Rheden / Dierenweide Rheden zoekt sponsoren

Dierenweide Rheden zoekt sponsoren

RHEDEN – Een trouwe bezoeker van de Dierenweide in Rheden is een actie begonnen om meer sponsors te werven voor deze kinderboerderij aan de Brinkweg. Iedereen kan de Dierenweide al steunen vanaf 25 euro per jaar.

Melanie Vierhout komt regelmatig met haar kinderen op de Dierenweide en voelt zich betrokken bij de vrijwilligers. Eigenaars Martin en Lida Heitink werken al vijf jaar aan het uitvoeren van hun droom: een mooie dierenweide. Hier wordt het contact hersteld tussen mens en dier, kunnen jong en oud elkaar ontmoeten en er is ruimte voor educatie. Jaarlijks genieten meer dan 10.000 bezoekers uit de regio van de dieren. De Dierenweide wordt volledig gerund door vrijwilligers en krijgt geen subsidie van de gemeente Rheden. De benodigde financiën worden verkregen via giften, sponsoring, activiteiten en vakantieopvang van huisdieren.
Het is al voor 25 euro per jaar mogelijk Vriend van de Dierenweide te worden. Dit is voor bedrijven interessant omdat de bedrijfsnaam op een groot bord met vakken bij de ingangen van de ruimtes komt te hangen. Ook adoptie van een dier is mogelijk. Dit kost 25 euro voor bijvoorbeeld en eend en kan oplopen tot 150 euro voor een hert of geit en 500 euro voor een shetlander. De naam van de sponsor wordt vermeld bij de foto van het dier. Dan kunnen bedrijven voor 110 euro per jaar een reclamebord van 30×60 centimeter ophangen bij de ingang van de Dierenweide. Daarnaast kunnen via www.dierenweide-rheden.nl cadeaus worden gegeven.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.