Merel Sweers districtskampioen Oost 2011

DOESBURG – Eind mei werden in Vroomshoop de districts-kampioenschappen turnen gehouden. Van Unitas Doesburg had Merel Sweers zich geplaatst in de categorie Pupil I 9. Alle turnsters die zich geplaatst hadden voor deze districtsfinale kwamen uit Gelderland, Overijssel en Flevoland. Merel turnde alle 4 de onderdelen foutloos, met zelfs de hoogste score van de hele categorie op balk. Met een puntentotaal van 53,60 heeft Merel de overwinning naar zich toe getrokken en mag ze zich een jaar lang districtskampioen 2011 noemen! Alle supporters, trainster en vooral Merel zelf waren erg trots op deze knappe prestatie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.