Home / Lieren / ‘Voor kids gaat de zon op’

‘Voor kids gaat de zon op’

LIEREN – Voor groep 8 van de Prinses Julianaschool in Lieren nadert het einde van hun lagere schooltijd. Zoals gebruikelijk wordt het afscheid van groep 8 uitgeleid met een musical. Dit jaar is gekozen voor de schoolmusical van War Child. In ‘Voor kids gaat de zon op’ komen leerlingen van groep 8 in Pixel War 3.0 een computergame over oorlog terecht! Vinden ze een manier om terug te komen? Overleven ze de oorlog? Het einde van deze super leuke musical met een serieuze ondertoon en pakkende liedjes verklappen we nog niet. Dinsdag 28 juni mogen alle kinderen van school genieten van de musical en woensdagavond 29 juni wordt de musical op school gehouden voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere genodigden en dan is het vakantietijd.
Alle dertien groep 8-leerlingen van links naar rechts; Joris Jorna, Harm Jochems, Niels de Groot, David Bresser, Tawan Vos, AmarQuites, Lisa Mulder, Ilse Oosterkamp, Nina van de Hel, ShadeeNusz, Nicole van den Beld, Evelien Vink, Shirley Bonsema.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.