Home / Rheden / Eind aan bandcoaching in The Spot

Eind aan bandcoaching in The Spot

RHEDEN – Doordat de gemeente Rheden minder geld beschikbaar stelt, is het afgelopen met de bandcoaching in The Spot in Rheden. Enige tijd geleden werd het laatste muziekfestival gehouden in het jongerencentrum.

De coaching werd uitgevoerd door Carion. De gemeente Rheden heeft minder geld beschikbaar voor Carion en binnen de taken die Carion uitvoert, heeft bandcoaching voor de gemeente geen prioriteit. Met andere woorden: er wordt geen geld uitgetrokken voor de begeleiding van jonge muzikanten door een beroepskracht. Binnen de organisatie wordt wel bekeken of de bandcoaching kan worden voortgezet, bijvoorbeeld met vrijwilligers.
Carion laat weten het jammer te vinden dat de bandcoaching, een goedlopende activiteit, moet stoppen, maar dat men wel begrip heeft voor het feit dat de gemeente Rheden keuzes moet maken. Ondersteuning aan inwoners, jong en oud, krijgt steeds meer vorm via Welzijn Nieuwe Stijl. Dit betekent dat professionals inwoners gaan ondersteunen om zelf activiteiten op te zetten en vorm te geven.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.