Geslaagden Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL – Ook op het scholengemeenschap ’t Rhedens, met scholen in Dieren Rozendaal, kregen de examenkandidaten deze week te horen hoe ze het er hadden afgebracht. De volgende leerlingen zijn geslaagd:

 

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie, afdeling handel en administratie
VELP: Redmar Klein-Holte; DIEREN: Hüseyin Elarslan; DOESBURG: Samet Gündüz, Bé van Ussen; BRUMMEN: Youri Barink.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
VELP: David Spaan; RHEDEN: Casper van Gaalen; DIEREN: Mark van Braam, Joey Ebbelink, Jordy Gertsen, Melvin van Hemert; DE STEEG: Joey Eisinger; SPANKEREN: Patrick Odijk; DOESBURG: Nando de Jager, Remy Kuipers; BRUMMEN: Gerrit Litecia.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
ARNHEM: Marit van Voorthuijsen; VELP: Floor Jansen; DIEREN: Kevin Miechels, Bianca van Oosten, Amber Picone, Michelle Verhaaff, Kim van Waard; ELLECOM: Carlijn Tiecken; SPANKEREN: Mike Duvigneau; DOESBURG: Almira Huntink, Michelle Vivas; BRUMMEN: Jesse Stoel; DUIVEN: Joyce Scheidt.

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie, afdeling handel en administratie
DIEREN: Timo van Aagten, Nicole Brinkhorst, Stan van der Kolk, Tolunay Palavan, Tim Terpstra, Kevin van der Weijden; ELLECOM: Loes van Mierlo, Joyce van Santen; SPANKEREN: Ismaël El Jafoufi; DOESBURG: Arif Ertürk, Ethem Genca, Muhammed Ali Sahin; BRUMMEN: Frank Lievers, Omid Rezaie, Kayleigh Ziens; EERBEEK: Dennie van Klaveren, Stephanie Severs.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
RHEDEN: Jasper Gamelkoorn, Albert Leszczynski; DIEREN: Tim Boumans, Stefan van Essen, Lennard van Hierden, Danny Klee, Wesley Seetz, Kevin de Wolf; SPANKEREN: Roy Curré, Jeffrey Dorland; DOESBURG: Andy Berentsen, Mathijs van Diek, Martijn Puts, Kirán van Regteren, Cynthia van Waardenburg.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
DIEREN: Susanne Belle, Vanja Jabar Hamarachid,Wayona Stout; DOESBURG: Femke Christenhusz, Karlijn Elbers, Brendan Groen, Lilian Verheij; DREMPT: Esther Bosch; GIESBEEK: Mathijs Agelink; OLBURGEN: Chantal Jansen; BRUMMEN: Manon Wijtten; EERBEEK: Kimberly de Vaan.

VMBO Theoretische Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie
VELP: Jelmer de Groot, Lotte Reijnen; RHEDEN: Raymond Peters, Romana Polman; DIEREN: Masha Babayan, Bas Beune, Jeremy Boone, Jim Buter, Jelmer Dam, Alpay Demir, Robin Haledo, Marloes Hogeweg, Ugur Hosgören, Tam Phanarkas, Dorethey Sivasli, Lisanne Willems, Alexander Willemsen; ELLECOM: Renee Verbruggen; DOESBURG: Wouter IJnzonides, Désirée Kuster, Rick Steinvoort, Duncan Stevense, Victor Wennekes; RHA: Jade van ‘t Hul; BRUMMEN: Emily Jurriens.
Sector Landbouw
SPANKEREN: Wouter Jonkers.
Sector Techniek
RHEDEN: Bart Janssen, Mathijs Otter, Marc Toussaint; DIEREN: Dervis Alic, Rutger Dam, Roy Hunting, Jasper de Vries; ELLECOM: Ian de Graaf; SPANKEREN: Thimo Hogervorst; LAAG SOEREN: Yente Bück, Tim Gieteling; DOESBURG: Jeff Irving, Jeroen Zwiep; HALL: Marco Koers.
Sector Zorg en Welzijn
VELP: Lea Berentsen, Iris Bettink; RHEDEN: Eline Aalten, Marah Dirks, Bob Jonker; DIEREN: Betül Elarslan, Samira Haouli, Sabrina van der Tol; ELLECOM: Jitske Hulzebos, Wessel van Lünzen; DOESBURG: Rowan Kuster, Maudy Pagen, Moniek Palm, Angelique Rehorst.

HAVO (locatie Rozendaal)


Profiel Cultuur en Maatschappij
WESTERVOORT: Maureen Vink; VELP: Naomi Martens, Sacha Rethans, Linda Tuijten, Trix van Veelen, Valéry Vleeming, Hanna Wassenberg; RHEDEN: Lisa Grotenbreg, Elise Hiddink, Nicky Jalink; DIEREN: Charlotte Dettmers, Annette Pérez-Gil y Garcia, Laurens Schraa; DE STEEG: Sanne Wielinga.
Profiel Economie en Maatschappij
ARNHEM: Tycho Peeze Binkhorst; VELP: Shiwan Arkawazi, Klaas Christiaanse, Lisanne Houweling, Brian Huijbers, Eva de Ruiter, Rowana Slegers, Judith de Vries; RHEDEN: Mick Beverwijk, Bas Broenink, Peter Janssen; DIEREN: Sjoerd van den Berg, Joost Bijzitter, Tanja Efomi, Kelly Gerritsen, Rens Janssen, Joost Koeman, Helal Qadir; DE STEEG: Joppe Boersma; ELLECOM: Victor Gossink, Yannick van Heumen; SPANKEREN: Marloes van Gaalen; DOESBURG: Tim de Jong, Dionne War; EERBEEK: Dyan Komrij, Job Slijkhuis.
Profiel Natuur en Gezondheid
RHEDEN: Maik Bierdrager, Jordi Maassen van den Brink; DIEREN: Jael Besseling, Ruben Memelink, Tim Spruijt, Danny Vellinga; DE STEEG: Maurijn van Eijk; DOESBURG: Romeo Naterop; EERBEEK: Nanneke van Klinken.
Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Abel Spekken; WESTERVOORT: Vincent Witte; VELP: Maurice Boelens, Jens Eijsink, Jasmijn van Gastel, Rik Gorissen, Claudia Overbeek, Tom Peters; DIEREN: Manon Kool, Casper Lamboo, Quinten Lokhorst, Thijs Oostenbrink, Gerard Oosterwegel, Eros Pieper, Demy Regtering, Mirthe Stavast, Stefan de Vries, Dennis Wichelo, Lejon Woudenberg; LAAG SOEREN: Brett Meenink; DOESBURG: Robin Graafland; EERBEEK: Belinda Gosselink.

VWO (locatie Rozendaal)


Atheneum, Profiel Cultuur en Maatschappij
VELP: Elke Wienke; DIEREN: Saskia Derksen, Lara Janse van Rensburg, Anouk van der Ven; DE STEEG: Merel Heineman; DOESBURG: Josette Waanders; ANGERLO: Daan Wiltink.
Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij
VELP: Boris Bekkering, Myriam Gras; DIEREN: Liz Jansen, Thijs Leune, Martine van der Veen; DOESBURG: Nienke Bonarius.
Atheneum, Profiel Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Antoinette Hofman; ROZENDAAL: Loes van der Voort; VELP: Mandy van Harn, Hanne de Jong, Lianne Nijenhuis, Jet Weerkamp; DIEREN: Thomas Mulder, Els Quartel; ELLECOM: Jilke Speulman; LAAG SOEREN: Emma van Wijk; DOESBURG: Chris van Bosheide, Ashley Bruggeling; EERBEEK: Anouk Verbeek.
Atheneum, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
VELP: Lema Ajheer, Karlijn van Beek, Maud de Feijter, Pepijn van Gastel, Mees van Osch; RHEDEN: Rens Cronau; DIEREN: Ashwin den Dolder, Jolanthe Lingeman, Julia Möhlmann; ELLEOM: Janneke Schot; SPANKEREN: Bas Gijsberts; DOESBURG: Maarten te Groen; LEUVENHEIM: Jolien Reinders.
Gymnasium, Profiel Cultuur en Maatschappij
DOESBURG: Anouk Jurriens; GORSSEL: Merlijn Krommenhoek.
Gymnasium, Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij
VELP: Sam van Haren, Nina van Haren, Annemiek Holtjer; DIEREN: Elske van den Hoogen.
Gymnasium, Profiel Natuur en Gezondheid
DIEREN: Baran Palavan.
Gymnasium, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Marjolein Thijssen; VELP: Yanniek Hendriks, Lisanne Laagland; RHEDEN: Lava Sulayman; SPANKEREN: Bart van Essen; EERBEEK: Floris Knopper.

 

PRAKTIJKONDERWIJS (locatie De Tender)


IVIO Engels niveau 1
DIEREN: Atefa Qadir; RHEDEN: Iris Juyn; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO rekenen/wiskunde niveau 1
DIEREN: Maurice Dikken, Melanie Fens, Andy de Koter, Atefa Qadir, Tom Wessels, Gülnür Yilmaz; DOESBURG: Handan Çarkit, Marchelino van Heemskerken, Skolly Kromotiko, Wessel Surenbroek, Dylan Thijssen; RHEDEN: Daniëlle van Limburg, Iris Juyn; SPANKEREN: Youri Leeflang; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO Nederlands niveau 1
BRUMMEN: Manon Kelder, Nicole Locht; DIEREN: Andy de Koter; DOESBURG: Jennifer Pieper, Sven Klein Reesink; RHEDEN: Daniëlle van Limburg; SPANKEREN: Youri Leeflang.
IVIO Nederlands niveau 2
DIEREN: Melanie Fens, Mohammed Kalinci, Atefa Qadir, Tom Wessels, Gülnür Yilmaz; DOESBURG: Handan Çarkit, Mark Jansen, Wessel Surenbroek, Dylan Thijssen; RHEDEN: Iris Juyn; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO Nederlands niveau 3
DIEREN: Mimoza Bajselmani, Rochelle Reinold, Esmiralda Verhaaf; DOESBURG: Skolly Kromotiko.
KPC Koken in de grootkeuken
DIEREN: Bas Musch, Robina Sins; DOESBURG: Sven Klein Reesink
KPC Schoonmaken in de groothuishouding
DIEREN: Melanie Fens, Rochelle Reinold.

KPC Winkelmedewerker
DIEREN: Mimoza Bajselmani, Mohammed Kalinci, Daniëlle Meyers, Esmiralda Verhaaf; DOESBURG: Skolly Kromotiko.
ROC Horeca Assistent niveau 1
DIEREN: Chris van Hemert; EERBEEK: Pamela Nikkels; SPANKEREN: Naut Zeiseink.

ROC Administratie Verkoop niveau 1
DIEREN: Seda Tüylüce; DOESBURG: Dominique van Beek.
Heftruckdiploma
DIEREN: Bas Musch, Maurice Dikken, Dimitry Haverhoek; DOESBURG: Marchelino van Heemskerken, Macimo Jansen, Mark Jansen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.