Home / Dieren / Geslaagden Het Rhedens

Geslaagden Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL – Ook op het scholengemeenschap ’t Rhedens, met scholen in Dieren Rozendaal, kregen de examenkandidaten deze week te horen hoe ze het er hadden afgebracht. De volgende leerlingen zijn geslaagd:

 

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie, afdeling handel en administratie
VELP: Redmar Klein-Holte; DIEREN: Hüseyin Elarslan; DOESBURG: Samet Gündüz, Bé van Ussen; BRUMMEN: Youri Barink.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
VELP: David Spaan; RHEDEN: Casper van Gaalen; DIEREN: Mark van Braam, Joey Ebbelink, Jordy Gertsen, Melvin van Hemert; DE STEEG: Joey Eisinger; SPANKEREN: Patrick Odijk; DOESBURG: Nando de Jager, Remy Kuipers; BRUMMEN: Gerrit Litecia.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
ARNHEM: Marit van Voorthuijsen; VELP: Floor Jansen; DIEREN: Kevin Miechels, Bianca van Oosten, Amber Picone, Michelle Verhaaff, Kim van Waard; ELLECOM: Carlijn Tiecken; SPANKEREN: Mike Duvigneau; DOESBURG: Almira Huntink, Michelle Vivas; BRUMMEN: Jesse Stoel; DUIVEN: Joyce Scheidt.

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie, afdeling handel en administratie
DIEREN: Timo van Aagten, Nicole Brinkhorst, Stan van der Kolk, Tolunay Palavan, Tim Terpstra, Kevin van der Weijden; ELLECOM: Loes van Mierlo, Joyce van Santen; SPANKEREN: Ismaël El Jafoufi; DOESBURG: Arif Ertürk, Ethem Genca, Muhammed Ali Sahin; BRUMMEN: Frank Lievers, Omid Rezaie, Kayleigh Ziens; EERBEEK: Dennie van Klaveren, Stephanie Severs.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
RHEDEN: Jasper Gamelkoorn, Albert Leszczynski; DIEREN: Tim Boumans, Stefan van Essen, Lennard van Hierden, Danny Klee, Wesley Seetz, Kevin de Wolf; SPANKEREN: Roy Curré, Jeffrey Dorland; DOESBURG: Andy Berentsen, Mathijs van Diek, Martijn Puts, Kirán van Regteren, Cynthia van Waardenburg.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
DIEREN: Susanne Belle, Vanja Jabar Hamarachid,Wayona Stout; DOESBURG: Femke Christenhusz, Karlijn Elbers, Brendan Groen, Lilian Verheij; DREMPT: Esther Bosch; GIESBEEK: Mathijs Agelink; OLBURGEN: Chantal Jansen; BRUMMEN: Manon Wijtten; EERBEEK: Kimberly de Vaan.

VMBO Theoretische Leerweg (locatie Dieren)


Sector Economie
VELP: Jelmer de Groot, Lotte Reijnen; RHEDEN: Raymond Peters, Romana Polman; DIEREN: Masha Babayan, Bas Beune, Jeremy Boone, Jim Buter, Jelmer Dam, Alpay Demir, Robin Haledo, Marloes Hogeweg, Ugur Hosgören, Tam Phanarkas, Dorethey Sivasli, Lisanne Willems, Alexander Willemsen; ELLECOM: Renee Verbruggen; DOESBURG: Wouter IJnzonides, Désirée Kuster, Rick Steinvoort, Duncan Stevense, Victor Wennekes; RHA: Jade van ‘t Hul; BRUMMEN: Emily Jurriens.
Sector Landbouw
SPANKEREN: Wouter Jonkers.
Sector Techniek
RHEDEN: Bart Janssen, Mathijs Otter, Marc Toussaint; DIEREN: Dervis Alic, Rutger Dam, Roy Hunting, Jasper de Vries; ELLECOM: Ian de Graaf; SPANKEREN: Thimo Hogervorst; LAAG SOEREN: Yente Bück, Tim Gieteling; DOESBURG: Jeff Irving, Jeroen Zwiep; HALL: Marco Koers.
Sector Zorg en Welzijn
VELP: Lea Berentsen, Iris Bettink; RHEDEN: Eline Aalten, Marah Dirks, Bob Jonker; DIEREN: Betül Elarslan, Samira Haouli, Sabrina van der Tol; ELLECOM: Jitske Hulzebos, Wessel van Lünzen; DOESBURG: Rowan Kuster, Maudy Pagen, Moniek Palm, Angelique Rehorst.

HAVO (locatie Rozendaal)


Profiel Cultuur en Maatschappij
WESTERVOORT: Maureen Vink; VELP: Naomi Martens, Sacha Rethans, Linda Tuijten, Trix van Veelen, Valéry Vleeming, Hanna Wassenberg; RHEDEN: Lisa Grotenbreg, Elise Hiddink, Nicky Jalink; DIEREN: Charlotte Dettmers, Annette Pérez-Gil y Garcia, Laurens Schraa; DE STEEG: Sanne Wielinga.
Profiel Economie en Maatschappij
ARNHEM: Tycho Peeze Binkhorst; VELP: Shiwan Arkawazi, Klaas Christiaanse, Lisanne Houweling, Brian Huijbers, Eva de Ruiter, Rowana Slegers, Judith de Vries; RHEDEN: Mick Beverwijk, Bas Broenink, Peter Janssen; DIEREN: Sjoerd van den Berg, Joost Bijzitter, Tanja Efomi, Kelly Gerritsen, Rens Janssen, Joost Koeman, Helal Qadir; DE STEEG: Joppe Boersma; ELLECOM: Victor Gossink, Yannick van Heumen; SPANKEREN: Marloes van Gaalen; DOESBURG: Tim de Jong, Dionne War; EERBEEK: Dyan Komrij, Job Slijkhuis.
Profiel Natuur en Gezondheid
RHEDEN: Maik Bierdrager, Jordi Maassen van den Brink; DIEREN: Jael Besseling, Ruben Memelink, Tim Spruijt, Danny Vellinga; DE STEEG: Maurijn van Eijk; DOESBURG: Romeo Naterop; EERBEEK: Nanneke van Klinken.
Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Abel Spekken; WESTERVOORT: Vincent Witte; VELP: Maurice Boelens, Jens Eijsink, Jasmijn van Gastel, Rik Gorissen, Claudia Overbeek, Tom Peters; DIEREN: Manon Kool, Casper Lamboo, Quinten Lokhorst, Thijs Oostenbrink, Gerard Oosterwegel, Eros Pieper, Demy Regtering, Mirthe Stavast, Stefan de Vries, Dennis Wichelo, Lejon Woudenberg; LAAG SOEREN: Brett Meenink; DOESBURG: Robin Graafland; EERBEEK: Belinda Gosselink.

VWO (locatie Rozendaal)


Atheneum, Profiel Cultuur en Maatschappij
VELP: Elke Wienke; DIEREN: Saskia Derksen, Lara Janse van Rensburg, Anouk van der Ven; DE STEEG: Merel Heineman; DOESBURG: Josette Waanders; ANGERLO: Daan Wiltink.
Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij
VELP: Boris Bekkering, Myriam Gras; DIEREN: Liz Jansen, Thijs Leune, Martine van der Veen; DOESBURG: Nienke Bonarius.
Atheneum, Profiel Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Antoinette Hofman; ROZENDAAL: Loes van der Voort; VELP: Mandy van Harn, Hanne de Jong, Lianne Nijenhuis, Jet Weerkamp; DIEREN: Thomas Mulder, Els Quartel; ELLECOM: Jilke Speulman; LAAG SOEREN: Emma van Wijk; DOESBURG: Chris van Bosheide, Ashley Bruggeling; EERBEEK: Anouk Verbeek.
Atheneum, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
VELP: Lema Ajheer, Karlijn van Beek, Maud de Feijter, Pepijn van Gastel, Mees van Osch; RHEDEN: Rens Cronau; DIEREN: Ashwin den Dolder, Jolanthe Lingeman, Julia Möhlmann; ELLEOM: Janneke Schot; SPANKEREN: Bas Gijsberts; DOESBURG: Maarten te Groen; LEUVENHEIM: Jolien Reinders.
Gymnasium, Profiel Cultuur en Maatschappij
DOESBURG: Anouk Jurriens; GORSSEL: Merlijn Krommenhoek.
Gymnasium, Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij
VELP: Sam van Haren, Nina van Haren, Annemiek Holtjer; DIEREN: Elske van den Hoogen.
Gymnasium, Profiel Natuur en Gezondheid
DIEREN: Baran Palavan.
Gymnasium, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Marjolein Thijssen; VELP: Yanniek Hendriks, Lisanne Laagland; RHEDEN: Lava Sulayman; SPANKEREN: Bart van Essen; EERBEEK: Floris Knopper.

 

PRAKTIJKONDERWIJS (locatie De Tender)


IVIO Engels niveau 1
DIEREN: Atefa Qadir; RHEDEN: Iris Juyn; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO rekenen/wiskunde niveau 1
DIEREN: Maurice Dikken, Melanie Fens, Andy de Koter, Atefa Qadir, Tom Wessels, Gülnür Yilmaz; DOESBURG: Handan Çarkit, Marchelino van Heemskerken, Skolly Kromotiko, Wessel Surenbroek, Dylan Thijssen; RHEDEN: Daniëlle van Limburg, Iris Juyn; SPANKEREN: Youri Leeflang; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO Nederlands niveau 1
BRUMMEN: Manon Kelder, Nicole Locht; DIEREN: Andy de Koter; DOESBURG: Jennifer Pieper, Sven Klein Reesink; RHEDEN: Daniëlle van Limburg; SPANKEREN: Youri Leeflang.
IVIO Nederlands niveau 2
DIEREN: Melanie Fens, Mohammed Kalinci, Atefa Qadir, Tom Wessels, Gülnür Yilmaz; DOESBURG: Handan Çarkit, Mark Jansen, Wessel Surenbroek, Dylan Thijssen; RHEDEN: Iris Juyn; ZUTPHEN: Oguzhan Sahin.
IVIO Nederlands niveau 3
DIEREN: Mimoza Bajselmani, Rochelle Reinold, Esmiralda Verhaaf; DOESBURG: Skolly Kromotiko.
KPC Koken in de grootkeuken
DIEREN: Bas Musch, Robina Sins; DOESBURG: Sven Klein Reesink
KPC Schoonmaken in de groothuishouding
DIEREN: Melanie Fens, Rochelle Reinold.

KPC Winkelmedewerker
DIEREN: Mimoza Bajselmani, Mohammed Kalinci, Daniëlle Meyers, Esmiralda Verhaaf; DOESBURG: Skolly Kromotiko.
ROC Horeca Assistent niveau 1
DIEREN: Chris van Hemert; EERBEEK: Pamela Nikkels; SPANKEREN: Naut Zeiseink.

ROC Administratie Verkoop niveau 1
DIEREN: Seda Tüylüce; DOESBURG: Dominique van Beek.
Heftruckdiploma
DIEREN: Bas Musch, Maurice Dikken, Dimitry Haverhoek; DOESBURG: Marchelino van Heemskerken, Macimo Jansen, Mark Jansen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.