Duo ingerekend op verdenking metaaldiefstal Doesburg

DOESBURG – Twee Didammers van 22 en 46 jaar zijn donderdagavond door de politie in Doesburg ingerekend op verdenking van diefstal van metaal. Getuigen hadden het duo met een auto met aanhanger in de weer gezien op een bedrijfsterrein aan de Broekhuizerweg.

Daarbij was ook het kenteken genoteerd. Aan de hand daarvan troffen agenten beide Didammers aan voor de deur van de 22-jarige. In de aanhanger van hun auto bleek een partij ijzer te liggen die vermoedelijk afkomstig is van een Doesburgs bedrijf. Het duo werd meegenomen naar het politiebureau en is voor onderzoek ingesloten. De partij metaal is in beslag genomen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.