Home / Klarenbeek / Goede deelname aan eerste Klarenbeekse Wandelvierdaagse

Goede deelname aan eerste Klarenbeekse Wandelvierdaagse

KLARENBEEK – De eerst wandelvierdaagse in Klarenbeek, georganiseerd door de afdeling Handbal van de SC Klarenbeek, is een groot succes geworden. De opkomst was heel goed met 260 deelnemers. De leerlingen van de beide scholen in Klarenbeek, de Kopermolenschool en de Dalk, deden bijna allemaal mee. Daarnaast waren er veel individuele deelnemers uit Klarenbeek en omliggende dorpen.

De afstanden van de wandelvierdaagse waren 3, 7 en 12 km. Elke avond werd in een andere richting van Klarenbeek gelopen, door veel bos en natuurgebied. Gedurende de tocht werden er kleinigheden uitgedeeld zoals pennen, sleutelshangers, appels, petjes, ballonnen en pepermuntjes. Bij de intocht op de laatste avond werden ook bloemen van de lokale bloemist uitgedeeld. Dit alles werd beschikbaar gesteld door de diverse sponsoren van deze wandelvierdaagse. De Muziek Vereniging Klarenbeek begeleidde de intocht van het Dokter Blok Plantsoen, door de nieuwbouw naar het complex van Sc. Klarenbeek.

De reacties op de wandelvierdaagse waren positief. Door het bos en natuurgebied in Klarenbeek en omgeving waren de wandelroutes mooi en gevarieerd. De deelnemers zagen gebieden van Klarenbeek waar ze nog nooit geweest waren. Daarnaast was gezellig. Door het gunstige wandelweer was het in een mooie omgeving gezellig lopen, kletsend met anderen.

De afdeling handbal van de SC Klarenbeek, kreeg veel hulp van de vrijwilligers en steun van een aantal sponsoren waar ze heel blij mee waren. Dennis en Thijs liepen hun maatschappelijke stage en deze trekkerboys hadden elke avond een andere taak, die ze goed volbracht hebben.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.