Home / Eerbeek / Zomerbridge in Eerbeek

Zomerbridge in Eerbeek

EERBEEK – Het competitie bridgeseizoen van Bridge Club eerbeek is afgelopen en daarom biedt de Eerbeekse bridgeclub aan leden, zomergasten, thuisbridgers en liefhebbers de gelegenheid om tijdens de zomermaanden te kunnen bridgen. Van maandag 20 juni tot en met maandag 22 augustus houdt Bridge Club Eerbek iedere maandag vanaf 19.30 een zomerbridge instuif in restaurant de Korenmolen. Men kan zich per paar inschrijven vanaf 19.15 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.