Home / Doesburg / Junior-assistenten Unitas

Junior-assistenten Unitas

DOESBURG – Maureen Tiemissen, Roos Reitsema, Britt Donderwinkel, Amy Buitenhuis en Michelle van Werkhooven kregen op woensdag 15 juni hun welverdiende diploma Gymnastiek Assistent-1 uitgereikt door hun praktijkbegeleidster Ellen ten Have. Tijdens deze opleiding hebben zij geleerd hoe ze kunnen helpen bij het klimmen en klauteren, rollen en duikelen, springen, maar ook hoe ze moeten helpen bij de handstand, de radslag en overige turnelementen. Met dit diploma zijn zij nu bevoegd om te assisteren en kunnen zij bij het bereiken van de 14-jarige leeftijd doorgaan met de opleiding Assistent Leider-2. Het bestuur van Unitas feliciteert hun met het behalen van dit officieel erkend diploma van de KNGU.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.