Grandioos optreden Bertus en Bas Straalman voor ANBO Brummen op vakantie gaat

BRUMMEN – De ANBO afdeling Brummen heeft zaterdag een gezellige middag gehouden voor haar leden in de grote zaal van het SWB-gebouw Plein Vijf .

Nadat iedereen voorzien was van een kop koffie en thee met wat lekkers erbij, opende voorzitter Albert van der Meulen de middagbijeenkomst en heette de aanwezigen van harte welkom, met een bijzonder welkom voor de nieuwe leden die op deze middag voor het eerst aanwezig waren. Nadat hij nog enkele mededelingen had gedaan, werden onder luid applaus Bertus Straalman en zijn kleinzoon Bas Straalman welkom geheten.
Bertus en Bas verzorgden deze middag met een grandioze diavoorstelling over het Brummen van vroeger. Een zeer professionele presentatie dat niet alleen over Brummen ging, maar ook Cortenoever, Empe, Leuvenheim en Oeken kwamen voorbij. Er kwamen veel enthousiaste reacties uit de zaal van de aanwezigen, die zich zelf herkenden op foto’s van de Lagere School.
Na de pauze gingen Bertus en Bas weer verder met de zeer interessante en leerzame presentatie van de voorstelling. Om 16.30 uur kwam er een einde aan deze gezellige en geslaagde middag, die in de toekomst zeker nog een keer gehouden kan worden, zij het dan met een geheel andere presentatie, want Bertus heeft nog zoveel andere foto’s in zijn bezit.

Dit was de laatste middag voor de vakantieperiode, in juli en augustus is er geen ANBO middag. De eerstvolgende middag is er weer op zaterdag 10 september 2011.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.