Home / Velp / Collecteweek Rode Kruis van start

Collecteweek Rode Kruis van start

VELP – Op 19 juni start de collecteweek van het Rode Kruis. Duizenden vrijwilligers van het Rode Kruis gaan in heel Nederland met de collectebus langs de deur. Ook in het district Rijn en IJsselstreek gaan vrijwilligers de straat op om steun te vragen voor Rode Kruis activiteiten in de buurt. De opbrengst van de collecte wordt ingezet voor activiteiten van de afdeling Rheden / Rozendaal. Om activiteiten als EHBO hulp bij evenementen en sociale hulp, is veel geld nodig.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.