Home / De Steeg / Extra informatieavond van de raad op 20 juni vervalt

Extra informatieavond van de raad op 20 juni vervalt

DE STEEG – De informatieavond over de door het college voorgestelde bezuinigingen in het rapport Minderen met beleid gaat niet door. Op 31 mei is besloten het besluit over de voorgestelde bezuinigingen uit te stellen. De reden hiervoor is dat het precieze te bezuinigingen bedrag niet bekend is. Dit betekent dat de extra informatieavond, waar inwoners en instellingen konden inspreken over het rapport Minderen met beleid op maandag 20 juni niet doorgaat. Naar verwachting vindt deze informatieavond in oktober 2011 plaats.

Het college heeft besloten om 33 bezuinigingsvoorstellen voor het jaar 2012 uit Minderen met beleid wel aan de raad voor te leggen. Deze voorstellen worden verwerkt in de kadernota 2012. Het gaat hierbij om bezuinigingsvoorstellen die voornamelijk betrekking hebben op de bedrijfsvoering van de gemeente. Daarnaast wordt voorgesteld om de subsidies van de jeugdbrandweer en verkeersvoorlichting op scholen af te schaffen, alsmede een voorstel gedaan tot geringe tariefverhoging van de bouwleges. De kadernota 2012 komt aan de orde tijdens de informatieavond van 21 juni.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.