Dure fiets weg bij inbraak in Brummen

BRUMMEN – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er een inbraak plaatsgevonden in een fietsenwinkel op de Ambachtstraat in Brummen. Er is een dure fiets weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Een getuige meldde de inbraak rond 02.45 uur. Hij hoorde dat er een ruit werd ingegooid en alarmeerde de politie. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen de dieven niet meer aan en surveillance in de buurt leverde niets op. Er bleek een dure zwart/witte racefiets van het merk Trek te zijn gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in. Tips over de verdachten zijn welkom op 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.