Home / Loenen / Fiets gewonnen tijdens scheerdersfeest

Fiets gewonnen tijdens scheerdersfeest

LOENEN – De Schaapscheerderscommissie ‘Het Loenense Heideschaap’ heeft onlangs op het scheerdersfeest de trekking gehouden van een grote verloting. Hendrik Reusken (oud-voorzitter) werd de gelukkige winnaar van de hoofdprijs; een nieuwe fiets. Vorige week kreeg Reusken de prijs aangeboden bij Alberts Rijwielhandel door secretaris Rieky Waanders. De secretaris feliciteerde Reusken met de prijs en dankte Alberts voor de ‘geschikte’ prijs voor de fiets. De prijzen zijn gevallen op de lotnummers: 1 prijs: 2429, 2e prijs: 1351, 3e prijs: 477, 4e prijs: 686, 5e prijs: 2675, 6e prijs: 1711, 7e prijs: 1144, 8e prijs: 2282, 9e prijs: 674, 10e prijs: 659. De prijzen kunnen tussen 17.00 en 18.00 uur afgehaald worden bij Rieky Waanders, Leeuwenbergweg 14 in Loenen.

Bij de foto: De gelukkige winnaar Hendrik Reusken(midden) met Rieky Waanders en rijwielhandelaar André Alberts – foto: Martien Kobussen

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.