Home / Velp / Sios ’61 zoekt oud-leden

Sios ’61 zoekt oud-leden

VELP – Korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp bestaat op 18 augustus vijftig jaar en dit heugelijke feit wordt op 9 en 10 september gevierd. Op het programma staat een receptie, reunie, een koud- en warm buffet en aansluitend een feestavond met livemuziek. Voor deze dag is Sios ’61 op zoek naar oud-leden. Wie ooit lid is geweest kan via www.sios61.nl terecht voor meer informatie en zich aanmelden. Naast deze feestdag krijgt de jeugd van de Velpse korfbalvereniging een kamp aangeboden, welke op 17 tot en met 19 juni wordt gehouden.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.